I've translated a lot of part but not all For example, I did not translate the translations part and also some part of the changelog (it is too long for me now). Hope it is worth adding to the program. Cheers....
Ayrıca eğer burda Türk kardeşim varsa onu selamlıyorum
Thanks once again PhalanX. I've just checked the translation. Looks awesome Only the 'Resizing' caption may be too long. I had to convert your Licence_tr.txt file from ANSI to UTF-8. Please check attached file. Is it correct Turkish?
Thank you for your UTF-8 convertion. It looks totally perfect. Sorry I don't know how to convert
However, the 8-lettered 'resizing' in Turkish is 19-lettered (!) 'tekrar boyutlandırma'. so, I couldn't do it easy But I think Turkish users may understand that, so it won't be a problem I guess
Cheers
[ Edited Wed Feb 13 2008, 03:43AM ] Turkish Translator...
esekkurler Phalanx yalnız bunu programa ekleyemiyoruz sanırım dimi ben yapamadım cunku yardımcı olursan sevinirim .
sen saol kardeşim. Eklemek için sırayla şunları yap: öncelikle C:\program files\avi recomp\ klasörünü aç. daha sonra zip dosyasının içindeki klasörlerin içindeki dosyaları ilgili klasörlere yapıştır. örneğin, zip deki locale klasöründeki tr klasörünü C\program files\avi recomp\locale klasörünün içine yapıştır. diğerlerini de aynı metodla yerlerine yapıştır. daha sonra programı çalıştırıp ana penceredeki languages kısmından değiştirebilirsin. umarım faydam olmuştur
NOT: bu arada kopyalama işlemi sırasında klasörlerin içeriğini kopyalarken avi recomp klasörü içerisinde ilgili kısımda o klasör yoksa elle oluşturabilirsin. (bunun nedeni avi recomp da daha önce Türkçe dili olmayışıdır.)
[ Edited Sat Feb 16 2008, 10:40AM ] Turkish Translator...
I've translated the new parts in the changelog and also in the .po file. And I also fixed some translation bugs. Cheers turkish_translation_package_for_v.1.4.2.zip Turkish Translator...